Een akte van verdeling

Trouwen, scheiden, een woning kopen: het zijn allemaal zaken waar u in uw leven mee te maken kunt krijgen. Het is bij deze gebeurtenissen dat verstandig kan zijn de notaris in te schakelen.  Notariskantoor Wille kan ook adviseren over huwelijkse voorwaarden en een akte van verdeling.

Notariskantoor Wille
Een akte van verdeling is vereist wanneer een huis onderling wordt verdeeld. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn na een echtscheiding of na een overlijden.  Notariskantoor Wille helpt u met het in orde maken van deze akte van verdeling.

Tenaamstelling bij de aankoop van een woning
Bij de aankoop van een woning kan het verstandig zijn de woning op beider namen te zetten. Zo draagt u samen de lusten en lasten. Mocht de woning in waarde stijgen, dan profiteert u hier samen van.

Akte van verdeling bij een scheiding
Wanneer u gaat trouwen wordt volgens de wet alles van u samen, tenzij u huwelijkse voorwaarden maakt. Zonder het maken van huwelijkse voorwaarden bent u getrouwd in gemeenschap van goederen. Als er toch bezittingen of schulden zijn die u liever apart houdt, kunt u dat bij een notaris laten vastleggen. U heeft dan een akte van huwelijkse voorwaarden nodig.

Wanneer gemeenschappelijke goederen bijvoorbeeld na een echtscheiding verdeeld moeten worden, dan is bij een woning een notariele akte van verdeling nodig.

Contact

Notariskantoor Wille
Deventerstraat 26
7311 LW Apeldoorn

Postbus 10021
7301 GA Apeldoorn

Tel.: 055 - 521 52 97
Fax: 055 - 522 14 69
E-mail: info@notariskantoorwille.nl

Er is parkeergelegenheid naast het
kantoor voor u als cliënt.

Contactformulier

Neem nu contact met ons op,
wij zullen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling nemen.

Naam *:

Telefoonnummer *:

E-mailadres *:

Ik wil een offerte/kostenopgave over *
 

Aanvullende informatie: