Familierecht in Apeldoorn

Familierecht is een veelomvattend recht. Zaken als erfenissen, alimentatie, adoptie, gezag en omgang en pensioen vallen onder dit recht. Om antwoord te krijgen op vragen of wanneer u zaken wilt vastleggen wat betreft familierecht in de omgeving Apeldoorn, kunt u terecht bij Notariskantoor Wille

Wanneer naar de notaris?
Een notaris inschakelen bij familierecht is niet altijd noodzakelijk. Soms is dit echter wél nodig. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan situaties als het vastleggen van huwelijkse voorwaarden of het regelen de voogdij van een kind. Ook voor het opstellen van een testament of zeggenschap over vermogen kan een notaris u bijstaan. Notariskantoor Wille kent het familierecht en is gevestigd in Apeldoorn. Onze twee ervaren notarissen worden ondersteund door diverse kandidaat-notarissen en andere medewerkers.

Een afspraak maken
Wilt u een keer een afspraak maken over familierecht bij ons in Apeldoorn? Dat kan. Neem hiervoor telefonisch contact op via: 055 – 521 52 97. Wilt u liever eerst een kostenopgave of offerte van uw familierecht notaris in Apeldoorn, vul dan ons formulier in. U ontvangt daarna zo spoedig mogelijk een antwoord.

Contact

Notariskantoor Wille
Deventerstraat 26
7311 LW Apeldoorn

Postbus 10021
7301 GA Apeldoorn

Tel.: 055 - 521 52 97
Fax: 055 - 522 14 69
E-mail: info@notariskantoorwille.nl

Er is parkeergelegenheid naast het
kantoor voor u als cliënt.

Contactformulier

Neem nu contact met ons op,
wij zullen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling nemen.

Naam *:

Telefoonnummer *:

E-mailadres *:

Ik wil een offerte/kostenopgave over *
 

Aanvullende informatie: